Despre

Scriu rar... Scriam mai des prin 2006, 2007 sau 2008. Asa ca am adunat aici cam tot ce am scris prin diverse parti si am adunat din toate proiectele pe care le-am avut.
Am inceput sa Yahoo 360 partajand idei si dezbatandu-le cu un grup restrans de colegi, am continuat public pe alioda.wordpress.com, MadeInMoldova.us, frauda.info au fost bloguri pe unde am scris sau pe unde am incurajat pe altii sa scrie. Din diverse motive, acele bloguri/proiecte au disparut, insa am incercat sa adun aici cam tot ce am putut sa mai recuperez din ele.

Uneori mai scriu si pe aici si acum despre filme sau despre alte lucruri care mi se intampla si ma marcheaza atat de tare incat sa scriu despre ele. Insa acum e atat de putin timp pentru asta si atat de putina inspiratie, incat acum e mult prea rar si parca nici la filme nu ma mai uit sau daca o fac parca nu ma inspira sa mai scriu despre ele.

Nu promit, dar sper sa incep sa imi fac un program si sa trag de mine sa mai scriu. Nu pentru voi, ci pentru mine. Fiindca e un exercitiu al evolutiei mele. Acum, cand imi aduc aminte de blogul asta, mai arunc din cand in cand cate o privire pe postari, mai vechi sau mai noi. Si e placut sa te uiti in urma.

Cu siguranta va mai urma. Dar nu stiu cu exactitate data :)