Vocabular

Acum câțiva ani am vazut acest mini-documentar, In cautarea lui Malone Muistu’,  si am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa ma mai feresc de cuvinte asa zis rusinoase. Pula, pizda, coaie, cur, curva, muie si lista e deschisa. Pana la urma toti stim aceste cuvinte, stim ce inseamna, iar sa scriu p#%@, c*r sau mai stiu eu cum, nu rezolva nimic. Chiar daca eu nu scriu litera cu litera un cuvant urat, voi tot stiti ce am vrut sa spun. In plus sunt cuvinte neaose, iar Base ne spunea sa ne iubim tara (detalii si reactii aici), de ce sa nu ne iubim si limba, zic?

 
Iti multumesc ca intelegi aceste aspecte si ca iti furi din timpul tau pentru a citi din gandurile mele, iti foartemultumesc ca iti arati interesul sa imi si comentezi ineptiile dar am o singura dar mare rugaminte: te implor atunci cand faci o afirmatie incearca sa o sustii.

Nu mi se pare nici corect si nici demn de luat in seama o afirmatie de genu “e naspa”, indiferent daca se refera la modul in care e scris postul meu sau daca se refera la subiectul acestuia.

Tuturor ne e atat de usor sa spunem “nu imi place” dar te rog incearca sa iesi din turma si sa nu te limitezi la a spune ca nu iti place ci sa spui de ce. Astfel nu te rezumi la a exprima o parere ci (incerci sa) construiesti o argumentatie logica care poate duci cine stie, la revelatii pentru altii!

In plus imi rezerv dreptul de a sterge/edita comentariile care contin prea multe cuvinte vulgare, care instiga la ura rasiala sau religioasa, care nu au nici un alt scop decat acela de a mari numarul de linkuri catre blogul/siteul tau, sau care pur si simplu nu imi plac mie!

Iti multumesc si te mai astept, sa ma citesti si sa imi/ma comentezi!