duminică, decembrie 6

Tu stii cum sa... ?

Top 5 "cum sa" de pe Google:

Cum sa faci bani
Cum sa slabesti
Cum sa ramai insarcianta
Cum sa scapi de cosuri
Cum sa te ingrasi

Si fiindca nu mi se pare frumos doar sa fac misto de oamenii care se intreaba cum sa, am zis sa vin si cu niste raspunsuri la aceaste intrebari.

Cum sa faci bani?

Am gasit o idee foarte tare de cum sa faci bani! Tipii astia sunt chiar foarte tari! Iti faci cont, completezi niste info despre tine si imediat sansele tale de a face bani cresc imediat. Apasa aici sa iti faci cont! Dar si mai tare decat astia, mi se pare motorul asta de cautare cu care poti sa faci bani.

Cum sa slabesti?

Aici e chiar usor. NU MAI MANCA!!! Fa mai multa miscare decat faceai inainte, pentru inceput poti sa mergi pe jos, sa incetezi sa mai iei liftul sau sa iti misiti curu' gras pana la magazinul de la colt decat sa il sui in masina. Mersul pe jos si un pic de atentie la ce bagi in gura, s-ar putea sa se simta la gaura de la curea.

Cum sa ramai insarcinata?

Daca pui intrebarea asta, fie trebuie sa mergi la doctor si tu si sotul fiindca e posibil sa fie o problema de fertilitate, fie trebuie sa iti explic ca la prosti. Cum pe cei care au prima problema nu ii pot ajuta, o sa incerc sa ii ajut macar pe cei din urma. Ei bine, daca faci asa, asa, sau asa e greu de crezut ca vei reusi sa ramai insarcinata. Recomadarea mea ar fi sa incerci varianta asta, asta sau alta varianta care implica un barbat, o femeie si modul de actiune asemanator celui recomandat.

Cum sa scapi de cosuri?

Mergi la un dermatolog. Sau poti sa incerci tot felul de creme si leacuri babesti, o sa cresti si o sa iti treaca si o sa spui ca e de la ele.

Cum sa te ingrasi?

Poti sa incerci la un nutritionist. Sau poti sa faci exact pe dos ca la intrebarea 2 desi nu e prea sanatos. Fa miscare, baga sala, nu o sa te ingrasi, dar iti vei creste masa musculara si asta e mult mai bine decat sa te ingrasi.

Sper ca te-au ajutat raspunsurile. Si daca nu, si tot nu vrei sa apelezi la cineva specializat care te poate ajuta sa iti raspunda la intrebari, poti sa incerci pe TPU.ro unde o groaza de oameni cu pareri o sa iti dea raspunsul (ne)potrivit la intrebarea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu