sâmbătă, decembrie 19

Star Wars: The Force Awakens (2015)

Nu sunt fan Star Wars. Nu mi-a placut in mod deosibit niciunul din filmele seriei si nici macar nu le-am vazut pe toate. Daca nu as fi avut invitatii, probabil ca nu as fi cumparat un bilet la Star Wars, iar acum ca l-am vazut, cu siguranta as fi regretat daca as fi cumparat biletul. Am crescut citind povestile lui Muad'Dib, Hari Seldon si Gosseyn si poate asta e motivul pentru care nu m-a prins povestea din Star Wars.

Episodul asta, ca altele, are undeva spre 50%  scene de lupta. Ceea ce poate deveni deranjant cand amortesti in scaunul cinematografului. In plus, sunt destul de multe franturi logice: 
Rey, care venise de pe o planeta-desert merge, alearga si se lupta cot la cot imbracata in niste carpe infasurate in jurul ei prin nametii de zapada. 
Navele spatiale din Star Wars - alea care zboara cu viteza luminii - se repara un pic mai usor decat o batrana Dacie 1300: la marginea drumului cu un patent si doua sarme; macar la Dacii te mai murdareai un pic pe maini. Iar atunci cand ceva nu merge, scoti o piesa, ca si asa era in plus...
Atunci cand Kylo Ren baga sabia lasar in Han Solo, Han Solo se uita la fi-su', ii mangaie obrazul si mai mai ca o lacrima ii apare in coltul ochiului... Dar cand Finn e atins cu varful sabiei laser pe spate, repede se prabuseste inconstient la pamant.
Sfarsitul filmului insa e de tot rahatul, lipsit de consistenta, singurul scop fiind pregatirea partii a 8-a...

Mai departa sa zica si CTP-ul dezamagirea lui cu privire la Star Wars: Avem un Darth Vader creștin care se bate cu un negru și o femeie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu