marți, octombrie 27

Mol - conteaza unde alimentezi


Tu ai vazut noua reclama de la MOL? Ea ne spune asa:
Conteaza cu cine stai in banca la scoala
Conteaza cu cine locuiesti
Conteaza cu cine alegi sa lucrezi
Conteaza cu cine calatoresti
Si conteaza pe unde iti alimentezi masina. Daca opresti in benzinariile Mol iti faci plinul si in acelasi timp alimentezi cultura, economia, sportul, in intreaga tara. Mol - conteaza unde alimentezi   

Ceea ce nu inteleg este la ce tara se refera reclama asta. Nu de alta, dar din cate stiu eu Mol inseamna Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan működő Részvénytársaság, ceea ce s-ar traduce ceva de genul Compania Maghiara de Petrol si Gaze. Bine, recunoscut, stiam ca vine de la Magyar Oil ceva ceva, am gasit pe Wikipedia numele intreg :)

Hai sa ne intoarcem un pic la mesajul reclamei. Conteaza cine e langa tine. Da, chiar conteaza. Conteaza pe cine contezi. Da, conteaza. Totul corect, totul bine. Atunci cand bagi de la Mol, sustiti tara. Si iar ma intreb, care tara?

Daca venea Petrom, daca veneau pana si kazahii de la Rompetrol si spuneau ca atunci cand cumpar benzina de la ei alimentezi si tara mea, ii mai credeam. Mol a avut anul trecut un profit de 21 273 115 euro in 2014 in timp ce Petrom a avut un profit de 414 366 736 lei, adica de vreo 20 de ori mai putin decat Petrom. Dar, cu toate astea, MOL alimenteaza cultura, economia si sportul in intreaga tara... Ramane intrebarea, care tara? Ca nu cred ca este vorba de Romania...

Astept acum o replica la reclama asta, dar nu de la OMV, Petrom sau Rompetrol ci de la Lukoil: Atunci cand alimentezi la Lukoil, aduci pace in lume!

Va las mai jos sa va delectati cu reclama:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu