miercuri, septembrie 17

Gargarite, heroina si razboiCitesc o stire foarte draguta, care are toate elementele pentru un film de actiune: gargarite dragalase, heroina si razboi. Este o stire serioasa de altfel, despre cum o invazie de gargaritie si razboiul din Ucraina au dus la cresterea pretului drogurilor. Ma surprinde insa declaratia unui ofiter antidrog din stirea asta:

„Ruta balcanică, noi suntem pregătiţi ca să evităm un surplus de heroină pe teritoriul României”. E drept, informatie e doar in scris, nu apare declaratie din clipul care insoteste stirea.

Acum nu stiu daca eu nu stiu care este menirea ofiterilor antidrog sau daca ofiterii antidrog nu isi stiu care le este menirea. Din declaratia asta eu inteleg ca cel ce face aceasta afirmatie ar crede ca treaba lui este sa aiba grija ca sa nu se depaseasca o anumita cantitate de heroina de pe piata, iar, dupa cum aflam din stire, mai multa heroina, inseamna un pret mai mic.

Dar poate nu am inteles eu bine ce a vrut sa spuna ofiterul antidrog. Sau poate e un mesaj pentru cineva, sa stie, ca ei sunt aici si isi merita banii pentru a lasa doar anumita marfa pe piata?

Mai jos si stirea, cu link pe imagine catre pagina Digi24.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Gargarite+invazie+productie+mac+Afganistan+heroina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu