luni, iunie 30

Sa speculam cu Deutsche TelekomDeja e cunoscut de toata mai toata lumea interesata de domeniu ca din 19 septembrie 2014 Romtelecom si Cosmote vor forma o noua entintate, cel putin ca brand si servicii. Insa, se intrevede ceva mai mult decat o simpla repozitionare a celor doi furniziori de servicii de telecomunicatii sub brandurile Deutsche Telekom. Si nu ma refer aici la schimbarea clasamentului pe piata de telecom, cu trecerea pe prima pozitie a noului aparaut Deutsche Telekom, urmat de Orange pe a doua pozitie si Vodafone pe ultimul loc. 

Deutsche Telekom este prezent in Europa de Est pe pietele din Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Bosnia Hertegovina, Muntenegru, Macedonia, Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Ucraina, adica in toate tarile din blocul comunist, cu 3 exceptii: Serbia, Republica Moldova si Tarile Baltice.

Daca urmaresti site-urile de recrutare, se gasesc deja anunturi alte Deutsche Telekom de recrutare specialisti HR vorbitori de greaca, poloneza si croata. Faptul ca nemtii recruteaza specialisti HR vorbitori de greaca, poloneza si croata (in definitiv sarba, in cele din urma putand acoperi tot spatiul ex-iugoslav), indica cu o certitudine destul de mare planul acestora de a crea un centru de servicii in Romania. Fapt care nu poate decat sa ne bucure, fiindca astfel, se vor crea cateva zeci  de joburi in Romania. Asta, ca o compensare la viitoarelor restructurari care vor trebui sa aiba loc in eficientizarea celor doi operatori.

Si fiindca pana aici, aceasta postare a fost prea serioasa, ei bine, odata cu aparitia noului operator sau cum va fi prezentata rebranduirea, pe piata de telefonie mobila, RCS-RDS va ramana singurul operator care nu este intr-o nunata de rosu. Stai sa vezi atunci, cat de complicat o sa fie cu graficele de telecom, cand o sa ai rosu, roz si portocaliu. Din afacerea asta, RCS-RDS-ul va fi cel mai castigat, caci, va fi cel mai vizibil in grafice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu