luni, iunie 23

Ne da la radioAscult rar la radio. Nu ca as fi un fan al TV-ului. Doar ca nu mai am ocazia sa ascult radioul. Cand eram mic, am avut o perioada in care ni se arsese televizorul si am inceput sa ascult la radio. Dupa au aparut radiourile pirat. Dupa au inceput sa dea numai manele, dar asta e deja altceva. Eram gata-gata sa fac o emisiune de muzica house la un radio pirat... L-au inchis cu 3 zile inainte sa am eu prima emisie...

Acum am radio doar in masina. Si la telefon. La telefon il folosesc rareori, la munca, fie cand sunt singur in birou si nu imi place ecoul pe care il fac tastele apasate de mine, fie cand e galagie si vreau sa fiu doar eu cu gandurile si tastatura mea.

Am trecut peste momentul Itsy Bitsy FM si am ajuns sa ascult de regula Smart FM sau Music FM. Penru muzica, dar cred ca mai ales fiindca nu au reclame. Numai ca uneori ma plictisesc de aceeasi muzica, asa ca ma bag un PRO FM sa mai ascult niste manele d-astea noi, care sunt promovate acum.

Cand sunt rau, ascult Rock FM. Iar in ultimele zile am fos destul de rau. La munca am avut o tura mai ciudata, asa ca am mers mai mult cu masina saptamana asta. Si v-am zis, am fost rau, deci am ascultat Rock FM. Dragut, doar ca mi s-a luat. Inteleg la ProFM sa o aud pe Indila non stop, ca e ultimu hit (a se intelege ca nu am mai ascultat Pro FM de cand era ultimu dans al lu' Indila era ultima fita). Inteleg ca la ZU sa ii dea cu emotile de la 3rei Sud-Est, dar nu ma asteptam de la Rock FM sa faca asta. Nu stiu sincer daca am auzit aceeasi piesa de doua ori in aceeasi zi, fiindca nu stiu daca am ascultat mai mult de 2-3 ore radioul, dar am avut impresia ca daca ascult Rock FM pot sa imi potrivesc ceasul dupa ora la care incepe Iris somnul bizar. Si evident, una din urmatoarele piese e Youth of the nation de la P.O.D si mai sunt cateva, si se repeta toate, in acelasi playlist. A, da, Phoenix cu Nunta, e o alta piesa care ma exaspereaza la Rock FM.

Daca piesele astea erau niste mega-hituri rock, intelegeam sa le difuzeze cum face Kiss FM cu maneaua aia oridinara cu vocea ta e piesa mea preferata. Dar, sincer, nu inteleg de ce trebuie sa dea mereu aceleasi melodii. Fie, daca de la P.O.D nu stiu alta piesa, IRIS si Phoenix parca au fiecare peste vreo... 15 albume fiecare?

Inteleg ca ei sunt classic rock dar asta inseamna sa te limitezi la 3 piese pe care sa le repeti obsesiv? Uite, au eu unul am mai gasit o piesa de la IRIS, daca ei nu gasesc. Nu e cea mai buna, nu e cea mai cunoscuta, insa e o melodie care imi aduce aminte de facultate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu