miercuri, ianuarie 15

Ma apuc de citit


Titlul postului are legatura cu sfarsitul lui. Dar o luam de la inceput. La inceput Dumnezeu facut cerul si pamantul. Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului... Bine, nici chiar de la inceputul asta.
Inceputul era ieri pe la 21 in fata tvului, la Realitatea sau Romania tv (nu ca ar fi mare diferenta intre ele) cu Antonescu care manca ce mananca toti din politica. Cum rumega el acolo, un gand nebun imi vine in minte: intru in politica:
Caut un partid semiobscur, extremist (nisa asta nu e atat de ocupata, e chiar goala), in 10 ani ajung in parlament. Ma apuc sa caut dau peste tot felul de siteuri mai mult sau mai putin dubioase, majoritatea de dreapta (desi dreapta e scindata si cu tot felul de conflicte, e mai vie si mai putin dubioasa decat ciudatii de la PCR). Dezamagire mare totusi ca in Romania nu exista orientare publica ecosocialista, in contextul actual ecoanarhist, ar fi prins bine.

Oricum, intre toate, cel mai dubios site mi se pare https://sites.google.com/site/monitorantiifascistonline
Desi se declara monitor antifascist, eu cred ca e cineva care face o mare baza de date pentru a putea regrupa extrema dreapta. Eventual un evreu care vrea ulterior sa scoata bani printr-un ong tipand ca uite ce face extrema dreapta in Romania :))

Ei, si din site in site, din cautare in cautare, mi-am amintit de o postare mai veche, pe care nu mai stiu pe unde am facut-o, in care, pe scurt, spunem ceva de genul ca societate in care nu exista extreme este o societate nesanatoasa si tocmai existenta unor curente extremiste minoritare, active si vocale, reprezinta o dovada de normalitate. O sa caut postarea, inca nu am gasit-o, o sa o citesc, probabil nu imi va placea si nu o voi pune aici.

Si, cautand postarea in carul cu wwwfân am dat peste blogul unei prinţese. I-am dat dracu si pe Ponta, si pe Basescu si pe Antonescu (Crin, nu maresalul, mai am niste materiale de pe Monitor Antifascist si deja ma inscriu in fan clubul la care face reclama pe pagina doi din Monitor) si m-am pus pe citit blogul. Nu prea mult, ca e deja 2 dimineata, dar suficient cat sa imj dau seama ca nu mai stiu amanunte despre ea, stiu doar chestii mari (e maritata si e in UK). Ma opresc din citit si ma uit de cand e postarea: 2010. WTF!? Ce s-a intamplat, de cand nu am mai vb cu ea, de cand nu am mai citit blogul, de cand nu a mai scris, de cand nu am mai scris? Si imi aduc aminte, din 2008 sunt corporatist si nu mai am viata personal... Iar in scurtul timp pe care il am, sunt cap de familie, deci nu prea am timp pt mine (aiurea, dar in loc sa scriu pe blog, prefer sa ma joc Real Racing 3 pe telefon, fiindca oricum nu am nimic interesant de scris... Poate cand mai vad un pornache de calitate pe TV1000.

Concluzi? E doua (chiar doua jumate daca ma mai uit odata la ceas, deci tre sa ma culc):
Ma apuc de citit bloguri de demult: povestea printesei. Sunt mult in urma si imi e dor...
Tre sa fac ceva cu viata mea, ca sa am si timp si bani... Deci clar, tre sa intru in politica! Sa vedeti atunci cate or sa fie de scris pe blog, cate comentarii, mai ales ca o sa am si postaci care sa ii in jure pe dusmani :))

Maldarul de cuvinte pe blog l-am aruncat, daca ai ajuns aici inseamna ca nu am fost chiar atat de incoerent. Revino peste o luna, poate mai scriu ceva, dar nu promit ca mai putin plictisitor sau incoerent...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu