miercuri, decembrie 18

Pornache de post pe TV 1000?
Scriam la un post despre aplicatia de TV online de la RDS, in care comparam cu Voyo, Antena Play si Orange TV Go. Si butonam un pic TV-ul si ajung si la TV 1000, unde dau peste un film interzis minorilor, cu un interzis sub 18 ani mare cat toate zilele.

Mai stau 1 minut si dupa schimb, ca de, e post. Si se pupa unu cu una, o mangaie pe chiloti, ii pune mana pe o tata si se schimba scena, incep oamenii sa si-o traga, el imbracat in chiloti, ea cu o fusta scurta, filmati din niste unghiuri imposibile, in care cea mai mare goliciune e un san.

Fakeporn! Oamenii o ard soft, simuleaza sexul si nici macar nu simuleaza bine... Am pierdut 3 minute, am mai si pacatuit... In post! Sau poate, pornachele asta o fi de post? Nu de alta, dar sunt clipuri mai explicite pe MTV ziua in amiaza mare!

Si uite asa, in loc sa scriu despre Digi Online, am ajuns sa scriu despre TV 1000 si filmele lor de noapte, pe care nici macar o laba trista nu poti sa faci, fiindca te buseste rasul cand ii vezi pe aia cat de neindemanatici sunt la mimat... Si nici macar nu stiu cum sa numesc filemele astea:
- sexy sau erotice nu, ca nu au legatura cu erotismul, fiindca mimeaza fara pic de talent actoricesc
- pronografie nici macar, pornografia e ceva explicit iar actul sexual se consuma, aici e mimat
- pornache de post, cred ca asta e unul din cele mai bune nume. Sunt curios dupa ce trec postul (postul Craciunului, nu postul TV 1000, ca dupa ce trec de TV 1000 e AXNul la mine) or avea ceva de "calitate".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu