miercuri, noiembrie 20

Se marita fetele
Am o mare problema. Am "prieteni" pe Facebook pe care nu ii cunosc. Sau mai bine zis am oameni pe Facebook despre care cred ca sunt alti oameni si pe care ii cunosc dar nu ii mai recunosc dupa nume. Bine, de fapt nu e vorba de oameni, ci de femei. Si asta e de fapt sursa problemei mele: femeile care se marita si isi schimba numele, imi produc atatea confuzii.

Mara Nastase posteaza ceva si ma gandesc la Nastase, Adelina Nastase. Moment in care imi dau seama ca pe Nastase o cheama Adelina si nu Mara. Cine e Mara Nastase din lista mea? Intra in profil, ca poza e cu nori, sa iti dai seama cine e. Michelle Voicu da check-in in Budapesta. WTF, cine e Michelle Voicu? Ah, e colega mea de facultate, si ea s-a maritat... Mihaela Panait bea cafeaua de dimineta si bineinteles ca ma gandesc la vecina Cristina Panait. Si lista nu se opreste aici, dar deja as fi plictitistor daca as continua.

E atat de enervant faptul ca femeile isi schimba numele! Bine, asa o zic eu, care dupa ce am venit de la primarie i-am schimbat numele de pe Facebook neveste-mi... Dar acum e atat de enervant! Si sunt sigur ca nu sunt singurul, nu, si voi aveti momente de genul asta, nu?

Apropo, daca cumva va plac de verghetele de mai sus sunt modelul V323 de la Coriolan.

Un comentariu:

  1. Mie-mi spui? Mi-a scris o fosta colega de facultate pe FB si o intreb: Nu te supara, cine esti? :)) Tot asa, isi schimbase numele si pe FB. Cred ca ar fi o idee sa ramana cu numele original, dar probabil le-o fi teama ca nu mai sunt considerate maritate :))

    RăspundețiȘtergere