miercuri, octombrie 16

Unirea face puterea

Ieri dimineta cred ca am vazut posterul original care cheama la un mars pentru unirea Romaniei cu Basarabia, undeva pe un stalp in Piata Victorie. De cum am vazut sloganul si bratele inclestate am si vazut sticla de Unirea stransa barbateste de cele doua maini. Azi, cand am gasit pe pagina de Facebook a celor de la  InfoPrut.ro poza posterului nu am putut sa ma abtin sa nu dau o forma digitala viziunii mele.
Stiu ca multi ma vor huli pentru asta. Nu vreau sa intru acum in polemici unioniste, prefer sa ma abtin. Vreau doar sa fac o precizare:

Modificarea posterului nu este si nu trebuie sa fie considerata un afront pentru organizatori, participantii la miting sau sustinatorii ideii unioniste. Este o gluma, pornita de la suprapunerea nefericita in mintea mea a posterului, sloganului si a imaginii coniacului Unirea (sau ce combinatie chimica o fi Unirea), care sper sa fie perceputa ca o gluma nevinovata si eventual un semnal de alarma pentru creatorul posterului. Combinatia slogan-vizual din poster din punctul meu de vedere este nefericita, poate crea repede asocieri cu siguranta nedorinte, acesta fiind un bun exemplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu