joi, octombrie 17

In sfarsit la RDS

Azi am primit azi mail de la RDS ca au facut schimbari in Digicare. Nu ma incalzea prea mult, bravo lor. Dar ce m-a entuziasmat nespus de mult a fost ca in sfarsit trec si ei de la obositele recivere la carduri CI+ si ca pot face precomanda online.

Era si timpul, fiindca eu unul nu le foloseam setboxul Humax.  Calitatea imaginii era mai slaba decat cu cablu infipt direct in tv. In plus, de la Humaxu' lor SD aveam un bazait permanent. Ca sa nu mai zic cat de enervant e sa ai 2 telecomenzi. Asa ca am renuntat la BBCuri si inca 2-3 posturi, am pus frumos aparatu in cutie si a zacut undeva printru  dulap, nu cred ca deviceul lor a mers la mine mai mult de 3 ore.

Am precomanda cu numarul 7000 si ceva iar pana vineri trebuie sa imi comunice data la care sa ma duc sa ridic cardul. Stiind obiceiurile RDSului la dispozitive, sper sa imi dea cardul pana de Craciun... Sunt oarecum optimist fiindca adoptand modul acesta de lucru cu precomenzi sper sa poata gestiona mai bine stocurile de echipamente.

Lasand asta la o parte, RDS a anuntat inca 2 abonamente de net, de 500 mbps si 1000 mbps, asta dupa ce UPCu a lansat reclama cu Brenciu cu cel mai rapid internet din Romania. Nu stiu daca a fost calculata sau nu lansarea, dar eu o vad ca pe o lovitura data UPCului si ca o metoda de securizare a bazei de clienti in contextul lansarii LTEului de catre operatorii mobili, tehnologie ce va avea viteze de pana 100 mbps, teoretic putand concura cu pachetele Fiberlink de 50 si 100 de mbps.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu