miercuri, octombrie 9

Deodorantu si nespalarea

Azi am vazut o reclama la un deodorant Adidas. Nimic neobisnuit pana aici. Reclama in sine nu mi-a atras atentia cu nimic. Doar o bucata mica dintr-o pauza lunga plina de Colgate, Zewa, ACC, Kinder si altele, intre doua reprize de MASH. Singurul lucru care mi-a atras atentia a fost finalul. Adidas Deo nush cum acum 72 de ore de protectie. Ete si reclama, varianta pentru Mexic.

Pana acum nu mi-am pus niciodata problema asta, dar de ce ai avea nevoie de mai mult de 12 ore de protectie de la un deodorant. Hai, fie, maxim 24 de ore? Inteleg ca poate ai o zi lunga, pleci dimineata si ajungi noptea tarziu si nu ai timp sa faci un dus. Dar 48 si cu atat mai mult 72 de ore de nespalare, ca de, antiperspirantul rezista, parca e prea mult.

In plus, daca transpiri si ai nevoie de "protectia" antiperspirantului la subrat, oare nu ar fi nevoie sa te mai speli si prin alte locuri, pe unde ustura sa te dai cu antipersirant?
In ritmul asta in care producatorii de antiperspirante se lanseaza in lupta cu transpiratia cu un timp tot mai mare de nespalare, oare nu cumva incurajeaza micozele, dermatitele si alte boli generate de nespalare?

Oare in lipsa obiceiului de a te spala nu tocmai faptul ca puti este un semn ca trebuie sa te speli? Si pana ajunge mirosul de la cur la nas, sa te anunte, meltene, trebuie sa te speli dureaza cam mult si s-ar putea sa ai ceva probleme prin alte locuri, chiar daca subratul este uscat si matasos.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu