duminică, septembrie 1

Agenda setting: Sa te caci in el de TV!

In primul rand, cred ca nevasta-mea e platita de astia de la RMGC. Faza naspa e ca sigur nu aduce banii acasa! Nu am reusit sa o conving azi sa ma lase sa merg/sa vina cu mine la Universitate/Victoriei.

Asa ca, astazi, in loc sa fiu in strada, m-am uitat la TV. 

ProTVul anunta la stirile de la ora 19 ca sunt cateva sute de persoane in Piata Universitatii, la Fantana. Dupa vreo 5-10 minute, anunta ca a fost blocat traficul. WTF, cateva sute de oameni blocheaza piata? Inseamna ca astia de la politie/jandarmerie sunt niste carpe.

Schimb canalul. Antena 1/3, RTV si Realitatea, nimic. B1, deocamdat nimic, probabil nu aveau polonice pentru cacat la ei. Ajung la Digi24, care anunta ca circa 2000 de persoane la Universitate au blocat traficul. Opa... 2000 de persoane sau cateva sute? PRO TV-ul a dat o stire care sa minimalizeze dimensiunile protestului, dar dupa, au fost nevoiti sa dea stirea ca a fost blocata piata. Ups... Uite cum se vede cine ia bani de la RMGC.

De la 19 pana la 21, in afara de scurte interventii la Digi24 si de cei de Labeunu TV, care o arde cu manifestantii cere demesia guvernului, nimic. Pe la 21 Realitaea incepe si ea sa abordeze subiectul. Romania TV o arde in continuare cu nepoata lu Base in timp ce Antena 3 nu a scot un cuvant, fiind prea ocupata sa il mananca de cur pe Base.

Acum toata lumea se intreaba ce au manifestantii cu "reprezentantii presei", dupa ce echipele de Labeunu TV si Realitatea au fost bruscate. Pai in afara de faptul ca in raport cu Rosia Montana si gazele de sist presa e vazuta ca niste mancatori de cacat, fiindca, de exemplu, atunci cand la Barlad vreo 5000 de oameni au iesit in strada, nicio televiziune nationala nu a difizat nimic.

E aproape 22:
Digi24 e cu Vijulie si Tariceanu, dar au bunul simt sa aiba o banda rosie pe care sa scrie de proteste.
Realitatea are emisiune de la 21, se cearta pe Rosia Montana, si-au dat seama probabil ca fac rating.
Romania TV are banda galbena cu Elodia si Madalina Manole si vorbesc de saracie cu Mitica si Ciorbea.
Antena 3 il mananca de cur pe Basescu, prietenul dictatorilor. 
Labeunu TV au trecut la blesteme si pomelnice.

Paginademedia.ro, cu mai putine cuvinte, abordeaza si ei tema, in imagini:
http://www.paginademedia.ro/2013/09/burtiera-la-minut-protestele-fata-de-rosia-montana-pe-posturile-de-stirimai-putin-pe-antena-3-si-romania-tv/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu