joi, aprilie 4

Potop la Craiova

Ma uit la știrile PRO TV. Inundații in cartierul Brestei din Craiova.  După prezentarea materialului, vine și corespondentul, care ne prezintă incă odata situația, trage concluzii, bal, bla.
Numai ca, eu cred ca situația e mult mai dezastruasă decât aștia de la Proteve lasă să se vadă la TV. Totul este o minciună, o minimalizare a catastrofei de la Craiova de asta noapte.
Au lasat doar titlul corect, Potop la Craiova, insă defapt toata Oltenia este sub ape și tind să cred că chiar mai mult, și pe la Pitești este potop. Cu siguranta pe langa Craiova, și Slatina, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu și Severinul au fost lovite de urgia apelelor și sunt calamitate!

Doar așa se poate explica de ce mama dracului corespondentul de la Arad prezintă știrile de la Craiova. Nu sunt decat vreo 3-400 de kilometrii de la Craiova la Arad, regiuni diferite si istoric si geografic.

Ma astept sa vad corespondente de la Iasi sa prezinte eventimentele de la Baia Mare, ca la Cluj sa se prezinte corespondentele pentru Constanta iar stirile externe despre situatia de la Sofia sa fie prezentate de catre Pro TV Chisinau.

Încurcate sunt căile corespondențelor ProTV!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu