vineri, aprilie 5

Filmele online si capital.ro

Aseara am vazut pe capital.ro un articol publicat alataieri intitul Site-urile de filme nu s-au speriat de CNA. Lista site-urilor unde poţi vedea filme gratuit.


Mie unu mi se pare un pic cam lipsit de moralitate sa iti aduc trafic pe site, tu revista de business cu pretentii prin enumerarea de siteuri cu filme moca. Ba mai mult, mi se pare ca un astfel de articol chiar promoveaza siteurile care distribuie ilegal filme si seriale.


Pe de alta parte, pe piata de filme online/video on demand in Romania nu exista alternative legale pentru siteurile de filme ilegale. Mi se pare un pic ilogic sa crezi tu companie de productie/distributie filme ca targetul <35 de ani va astepta sa apara pe PRO TV serialul tau peste 3 ani, cand il poate vedea  la cateva zile dupa ce a aparut in state pe Vplay sau pe orice alt site de genul asta. (apropo, Vplay-ul nu prea mai adauga episoadele noi, sau mi se pare?)

Sper sa apar si la noi cat mai curand siteuri serioase de filme, eu unul as plati pentru ele. Si subliniez, serioase, adica nu gen Voyo, care desi are un pret modic, nu imi ofera mai nimic. Am Voyo cred ca de o luna si m-am uitat la el la maxim 3 filme, la seriale nu am la ce sa ma uit. Cum inca nu am televizor, ma uit la ProTV. Dar peste 2 luni cand se termina abonamentul oricum nu imi voi prelungi abonamentul, pentru ProTV exista si Sopcast (sper sa am televizor totusi pana atunci).

Cat de Capital, o fi o metoda de a aduce trafic, dar nici macar eu, cu un blog de doi bani, nu fac liste de site de video share ilegal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu