duminică, aprilie 21

Crush (2013)E musai, trebuie sa gasesc un mod mai bun de a-mi alege filmele la care ma uit. Tocmai am vazut Crush, un film din 2013 disponibil deja full HD pe net. Probabil asta e un semn pentru filmele proaste, apar pe net repede dupa lansare la o  calitate buna.

Daca filmul nu ar fi fost atat de exagerat, poate ar fi fost acceptabil. Doar ca in filmul asta, toata lumea are cate un crush pentru cate cineva iar la mijloc mai e si un fatalau care are ca vis in viata sa fie mare fotbalist si nu umbla cu femeile (Probabil ca e un adept al lui Gigi Becali) de care sunt indragostite nebuneste toate gagicile din film: ciudata noua nou transferata in liceu, fata populara din liceu, profa de engleza, vanzatoarea de la librarie. Dar el nu si nu, el vrea sa fie fotbalist, el nu umbla cu femei. Hai sa fim seriosi, ca asta e mai ceva ca un popa catolic care a depus juramant de castitate, pana si astia mai baga cate un baietel sub sutana.

Si fiindca pustiulica e dedicat pasiunii lui, merge inainte si nu se lasa vrajit de niciuna dintre gagicile care ii dau tarcoale. El va fi mare fotbalist! Asa ca, una din nebunele care sunt nebune (la propriu) dupa el, incepe sa isi croiasca drum prin viata lui, urmarindu-l, amenintandu-i prietena pe care nu vrea sa o... sa o iubeasca, bla, bla, bla... Pana la urma una din nebune il rapeste, dar in cele din urma el scapa din ghearele nebunei cu ajutorul tuturor celor care aveau un crush in film dar care nu a murit pana la punctul asta, doar ca nu chiar cu bine, fiindca pleaca cu piciorul rupt si probabil nu va mai fi niciodata fotbalist. Iar prima nebuna, ramane cu nebunul care avea un crush pentru ea. Wow.

O prostie de film, super previzibil si extrem de tras de par.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu