duminică, martie 17

Voyo de la Joe!

Joe are o campanie de ceva vreme deja, Fii curios si castiga. Trimiti codul de pe ambalaj prin SMS sau il inscrii pe fiicurios.ro si poti castiga o Alfa Romeo, un Nescafe Dolce Gusto Circolo, un iPod, un iPad sau un voucher Voyo pe 3 luni.
Desi eram destul de sceptic in privinta concursului, fiindca modul de desfasurare este destul de dubios, nu sunt extrase coduri castigatore sau intari in concurs, ci sunt extrase "momente castigatoare", adica inainte de a se lansa concursul, au fost alese ora, minutul si secunda pentru fiecare premiu, mai putin masina, care e o tragere la sorti clasica, eu m-am ales cu un voucher de 3 luni pentru Voyo de la Joe.

Si asta, fiindca joi am stat pana la 2 noapte sa vad lansarea de la Samsung Galaxy S4 si atunci mi-am zis ca nu o mai fi si alt nebun sa mai fi citit regulamentul de la Joe si sa bage coduri noaptea, avem si 2 ambalaje de napolitane si am bagat codurile. Ironia ar fi fost sa ma uit lansarea Samsung Galaxy S4 si sa castig un iPod sau iPad :))

Am fost un pic dezamagit, fiindca nu am fost validat pe loc, ci abia sambata dimineata am primit un SMS in care mi se spunea ca am castigat si un mail cu voucherul pentru Voyo. Chiar ma asteptam sa castig vocherul, desi sunt convins ca Voyo e o porcarie. Insa voiam sa ma conving ca nu e teapa si campania de la Joe. Care ar fi fost probabilitatea sa bag 2 coduri noaptea pe la 2-3 si sa nu fie niciunul castigator? Cine sta sa citeasca regulametul de la promotii, in afara de organizatori si cine din astia mai sta si treaz la 3 dimineata?

Asa ca, desi sunt destul de convins ca Voyo nu prea are ce sa imi ofere, o sa il folosesc sa ma uit la Romania te iubesc, Master Chef si Romanii au talalen pe net, fiinca tot nu am TV. Sper doar sa se vada mai prost decat se vede pe sopcast PRO TV-ul HD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu