vineri, martie 15

The First Time (2012)

Am vrut sa vad Hobitul. Am vrut sa vad Asterix si Obelisc. NU, hoituii sunt urati, Gerard Depardieu nu imi place, hai ca ne uitam la The first time ca suna dragut si e cu tineri. Si eu m-am uitat si ea a dormit... Dupa primele 5 minute...

Tema filmului e semi-clasica, mitul virginitatii si al primei dăți. Un el si o ea, el singur, prins in friend zone, ea cu un tip mai mare si mai idiot. Virgini amandoi, ajung sa faca ceva, nu chiar ceea ce sperau, pe scurt, un mare esec sexual. Si totul se intampla intr-un weekend, de cand se cunosc si pana ajung sa se desparta.

El pleaca, ea ii spune ca il va cauta ea, sa nu o caute. Amandoi deceptionati de ceea ce a iesit, dar el primeste un sfat maret: nu renunta. Pana la urma o cauta el si ea e fericita. Si probabil o sa fie si the second time, cand o sa iasa mai bine.

Si uite asa cinematografia americana iese triumfatoare, asumandu-si un rol puternic educativ si salveaza o gramada de cupluri adolescente care se despart dupa prima noapte din motive de incompatibilitate si ii invata pe virgini ca prima data nu e mereu ca in filme, super misto si ca daca e ca prima data nu se uite, nu inseamna neaparat ca nu se uita fiindca e ceva frumos.

Iar eu, in loc sa nu am vazut eu un film pe care chiar imi doream sa il vad am vazut o dulcegarie cu adolescenti si chilotareala. Si nici macar nu era chiloțăreală de calitate ca în Q...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu