joi, martie 21

Tepe, cu masca si fara masca

Nu stiu altii cum sunt, dar cand vine vorba de concursuri, primul lucru pe care il fac este sa ma uit pe regulament. Daca exista. Daca nu exista, atunci e clar ca e teapa!

Azi vad postare la Yoda pe Facebook pentru un concurs de la deBarbati.ro, un site din trustul Pro. Premiul, o consola xBox. Consola aia despre care o bat eu la cap pe nevasta-mea ca vreau sa ne-o luam dupa ce ne luam TV (daca nu stiati, nu, nu am televizor...). Iar ea ma tot duce cu presul, o sa ne luam, o sa ne luam, asta inca dinainte sa ma insor... In fine, o consola de jocuri video pe care mi-o doresc taaaaare mult. Ei bine, vad concursul, intru pe site si dau sa citesc regulamentul, fiindca asa fac eu si asa am castigat si concursul de la Joe si acum am Voyo gratis. Apropo de Voyo, pe TV-Maxe merge mai bine PRO TV-ul, nu se intrerupe deloc, pe cand pe Voyo mai da rateuri, dar tre sa stau sa caut cam odata pe saptamana linkul actualizat de sopcast, plus ca se incarca mai greu, dar dupa, e stabil, nu pica cum face pe Voyo.

Scuzati paranteza cu Voyo, sa ne intoarcem la Yoda. Ei bine, intru pe regulamentul de la concursul celor de la deBarbati.ro si, ce sa vezi, ce sa vezi, concursul se pare ca s-a incheiat din 15 martie. Super, bravo Yoda! Deci, concluzia ar fi ca Pro-ul shareuieste concursuri expirate, doar doar face si el o baza de contacte mai mare la care sa trima tot felul de "spamuri", probabil cu Voyo? Super deontologic, ce mama ma-sii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu