marți, martie 19

Nu am televizor

Nu am TV și nu sufăr foarte mult.  Doar ca uneori e ciudat.

Vreau unul, dar înca nu e $timpul$, dacă mă înțelegeți. Momentan ma bucur de abonamentul pe care il am la Voyo pe calculator. Doar ca parca pică ceva mai des decât ProTvul decat pe Sopcast iar filmele parca merg mai bine cele puse pe VK. E drept, filmele se vad mai bine. ProTV-ul se vede cam la fel ca pe Sopcast.

Fiindca atunci cand a jucat Steaua cu Chelsea, atât in tur cât și in retur nu aveam încă abonamentul la Voyo, m-am uitat la meci pe Sopcast prin Tv Maxe. Turul l-am vazut la muncă și s-a vazut că era meci, fiindcă a fost extrem de lejer.

Cel mai nașpa a fost însă la retur, când eram acasă, în Berceni. La un momendat aud GOOOOL de la vecini, vacarm în cartier. Și astept, aștept, aștept cu nerabadare să vad și eu golul. Am așteptat vreo 4-5 minute, cam asta era decalajul intre momentul în care vecinii mei au strigat și momentul în care eu am văzut golul. A fost extrem de frustrat, stiam ca va urma, îl așteptam și a fost extrem de ciudat să vezi meciul semi-live, căci deja știai ce se va întampla.

Restul golurilor primite de Steaua le-am simtit ca la carte, cu multa dezamagire, dar la golul lor a fost tare ciudat. Nu am alte frustrari legate de lipsa TVului, deși 17 inch e destul de puțin. Dar si când or fi de vreo 4-5-6 ori mai mulți inch!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu