luni, februarie 11

The Liability (2012)Cum am vazut ca unul din actorii principali este Tim Roth, care a devenit unul din actorii mei preferati dupa Lie to me, am zis ca trebuie sa vad filmul asta.

Filmul nu este unul excelent, insa nu este o pierdere de timp.

Adam (Jack O'Connell) este un copil problema, intretinut, alaturi de mama sa, o adevarata MILF, de un batranel pervers, Peter (Peter Mullan).
Adam gaseste pe laptopul tatalui vitreg poze si o inregistrare cu Peter violand o fata destul de tanara ce parea a fi sechestrata.
In tot acest timp in Anglia apar cadavre cu mainile taiate, amprenta unui criminal in serie.
Sub pretextul de a-l invata o lectie, Peter il trimite pe Adam sa ii fie sofer lui Roy (Tim Roth), care se dovedeste a fi un asasin platit, ce trebuia sa copieze o crima a asasinului in serie. Pe langa aceasta sarcina, Roy trebui sa il omoare pe Adam. In aceasta ecuatie sangeroasa, interfine o fata (Talulah Riley), ce da planurile lui Roy, urmând ca acesta insotit de Peter sa rezolve situatia iscata. Lucrurile se complica atunci cand tanara ii arata lui Adam ca defapt unul din scopurile lui Roy era sa il ucida si pe acesta iar el isi da seama ca tatal lui vitreg este capul unei reteale de trafic de carne vie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu