sâmbătă, februarie 16

Hello I Must Be Going (2012)Siropos. Cam ăsta e cuvântul care descrie cel mai bine filmul. Băieți, nu le lăsați pe ele să aleagă filmul, iar dacă o faceți, nu le lasați să îl aleagă pe asta.

Filmul este extrem de plictisitor pentru un baiat. Probabil pentru ele este foarte draguț, mai ales daca ele au peste 30 și sunt singure. Filmul prezintă aventura de o vară a unei prospete divorțate care sta deprimată 3 luni până când, la o petrecere îl întâlnește pe fiul unul cunoscuți de-ai părinților, care tocmai terminase liceul.

Îl ia pe puști pe post de antidepresiv: dimineața, la prânz și seara. Femeia are niște revelații despre viața ei de până atunci, despre relația cu fostul soț dar și despre relația cu familia ei, însă în același timp realizează că relația cu puștulică nu are cum să meargă din cauza diferenței de vârstă.

Pam-pam. Film făcut pentru femeile singure din america, eventual divorțate, pentru a le crește productivitatea în muncă și apetitul și pentru alt tip de cumpărături decât ciocolată și înghețată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu