vineri, februarie 15

Hansel & Gretel (2013)Am vrut sa ma uit la Hansel și Gretel - Vânătorii de vrăjitoare dar am ajuns sa ma uit la o alta versiune de Hansel și Gretel. Mai exact, la acesta: http://www.imdb.com/title/tt2415464/?ref_=fn_al_tt_6

Filmul este o mizerie și nu am rezistat să mă uit la tot. Este adaptare idioata a povestii fratilor Grimm, insa o adaptare nefericita. Scenariul si jocul actorilor lasa mult de dorit iar detaliile le-au scapat cu totul, avand o groaza de fracturi logice. Acum imi vine in minte doar cea in care unul dintre cei tinuti de vrajitoare scapa, unul din fii ei trage cu sageata, in nimereste in spate, tipul cade, se preface mort, dupa care, cand vede ca fiul vrajitoarei pleaca, se ridica si o ia la fuga, cu o sageata infipta in mijlocul spatelui, fix in zona toracica a coloanei vertebrala.

Culmea este ca nu este singurul film cu Hansel și Gretel, tot anul asta a mai aparut, adică în mai puțin de 2 luni, pe lângă cel mai cunoscut,  Hansel & Gretel: Witch Hunters încă un film, Hansel & Gretel: Warriors of Witchcraft și urmează să fie lansate încă două filme, Hansel & Gretel Get Baked și Hansel and Gretel in 3D.

Ok, cred că se întâmplă ceva cu industria cinematografică din America, dacă cel mai bun lucru pe care pot să îl facă ei este să mizeze pe aceeași poveste. Probabil strategia este să scoată un film ok și câteva mizerii cu nume asemănătoare și să își maximizele astfel profitul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu