vineri, ianuarie 18

How I Met Your Mother

Unul din primele seriale pe care am început să le urmaresc (după Toate pânzele sus) a fost How I Met Your Mother. Este unul din filmele în vogă, așa că nu m-ar mira ca deja să îl fi văzut. Acest serial se filmează din 2005, a ajuns deja la sezonul 8 și sincer sper sa fie ultimul.
Dacă primele 4-5 sezoane chiar sunt mișto, în ultimele sezoane o trag de păr rău de tot. Azi am văzut episodul 13 din sezonul 8. Nu mai are parcă poante, Barney e un super papă-lapte în fața viitorului socru iar triunghiul amoros Ted-Robin-Barney deja e enervant. Din pacate, se pare că filmul va mai fi lungit un pic, fiindcă începe în 2005 și povestește în timp real, copiii au vreo 15 ani, iar Ted le povestește în 2030. În plus, sezoanele au 24 de episoade iar ieri a apărut abia episodul 13, deci, filmul se va termina cel mai devreme la sfârșitul acestui an.

Filmul este, după cum îi spune și numele, povestea pe care un tata (Ted Mosby) o spune copiilor săi despre modul în care le-a cunoscut mama și pățăniile sale în căutarea „alesei”, alături de prietenii săi Barney, Marshall, Lily și Robin. La început serialul este amuzant și inedit, mai ales datorită lui Barney, burlacul convins care înscrie din orice poziție, uneori puțin siropos, din cauza poveștilor amoroase ale lui Ted, Lily și Marshall sunt cei care aduc o doză de realism.
Ceea ce mi-a placut foarte mult la acest serial a fost că a surprins unele detalii ale zilelor noastre. Nu vă spun despre ce e vorba, vă las să descoperiți.

Și dacă tot nu l-ați văzut, cred că cel mai bine ar fi poate să vedeți primele sezoane, până începe să vă enervezi Ted care devine din ce în ce mai fătălău și Barney care își pierde farmecul și devine băiat de casă. Și dacă aveți noroc, poate până ajungeți la partea plictisitoare, se termină serialul de filmat și puteți să aflați atunci și cine e soția lui Ted.

Pentru mine How i met your mother este serialul de referință când vine vorba de seriale bune prostite fiindcă au fost tărăgănate prea mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu