luni, noiembrie 21

Arcade Cafe

De mult nu am mai facut un „review” al unui pub/bar/cafenea pe care sa o fi vizitat. Asta poate si fiindca nu ma abat prea mult de la ruta Aurel Vlaicu-Pipera si retur. Trecem peste introducere si ajungem la Arcade Cafe.

Desi se cheama Arcade Cafe, eu am sa il numesc mai departe pub, fiindca o cafenea parca ar trebui sa fie mai sofisticata (desi conform DEX, cafeneaua e Local public unde se consumă cafea, ceai, băuturi alcoolice şi prăjituri)Ei bine, pubul este pe Smardan, aproape de intersectia cu Selari, in zona cu multe terase printre care trebuie sa faci slalom. Faptul ca se cheama Arcade Cafe se pare ca nu e prea important, fiindca nu am reusit sa vad nici o firma la intrare, care sa ma anunte cum se numeste locul.

Oricum, la cat de mare e vadul, nu cred ca mai conteaza cum se cheama. Preturile sunt oricum cam la fel, cel mai important e sa fie mese libere!  Si ca tot am ajuns la preturi, o Silva Neagra 7 lei, ciocolata calda 11 lei, apa plata Evian (in sticla extrem de mica) 9 lei, Pepsi 200 ml 6 lei.

Sincer, ma asteptam la mai rau, dupa ce am vazut pe Google Places un reviu de 2 stele din 5, in care cineva se plangea de servire si fum. Per ansamblu ma declar multumit. Poate muzica cam tare si nu prea pe gustul meu. Ceea ce mi se pare de spus, e ca la Arcade sunt 3 zone (sau cel putin atatea am remarcat eu): mesele asezate pe Smardan, vitrina care da spre mese si curtea interioara. Eu acum am stat in curte, si era ok in ceea ce priveste fumul, iar eu sunt un nefumator inrait!

Ceea ce mi se pare relativ neadecvat este buda. Intradevar, era curat si mirosea ok, insa avea o dimensiune extrem de mica, undeva la 2 metri patrati, in care era inghesuite un pisoar, un wc, un cos imens de gunoi, chiuveta, aparatul nefunctional de uscat manile si dozatorul de hartie igienica, de asemenea supraproportionat parca, in comparatie cu spatiul de acolo.

In concluzie, Arcade Cafe ofera o ambianta placuta si zona curtii interioare mi-a placut mult, fiind foarte probabil sa mai revin!

Foto: arcadecafe.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu