joi, octombrie 21

Am schimbat cinematograful

Ieri am fost la Nunta in Basarabia, pentru prima data la Cityplex, in mall-ul de la Eroii Revolutiei. S-a intamplat sa ajung la acest cinematograf fiindca la Multiplex si Movieplex au programat filmul asta doar in mijlocul zilei. Insa, daca pana acum cand era vorba de mers la film, era clar vorba de Multiplex, fiindca Vitanul era mai putin peste mana decat Drumul Taberei, iar sonorizarea imi placea mai mult (nu simteam ca imi sparge urechile, ca in Plazza), cred ca de acum prima optiune va fi Cityplex.
Asta in primul rand din cauza pretului, un film pe pelicula seara la Cityplex costa 12 lei, in plus e mult mai usor de ajuns, coborand din metrou direct in fata mallului, deci pot sa beau si o bere inainte/dupa film! E drept, in timp ce ne uitam ieri la Nunta in Basarabia, parca se auzea niste muzica din sala de alatur, ceea ce pana acum nu mi s-a intamplat in cinematografele din Mall Vitan sau Plazza.
In plus, modul de rezervare a biletelor la Cityplex este mult mai usor, nu ai nevoie de carduri care exprira (insa nu ai nici programe de fidelizare) ci doar de un cont pe siteul lor, pe care poti rezerva pana la 8 bilete! Apropo de site, saptamanile trecut dorind sa vad Nunta in Basarabia am ajuns si pe siteul de la Patria, neactualizat din 25 februarie 2010… Revenind la Cityplex, Pe langa pretul care este mai mic decat la Multiplex si Movieplex, ceea ce ma bucure nespus este ca acest cinematograf care fac parte din programul Orange Film, asa ca, miercurea biletul e doar 6 lei! In plus, ma gandesc serios sa incep sa ajung si lunea la film daca nu reusesc miercurea, atunci cand biletul costa 7 lei pentru grupurile de 4 persoane!
Principalul dezavantaj pe care eu il vad la Cityplex e numarul redus de sali, de unde si numarul redus de filme care ruleaza! Dar asta e, nu cred ca o sa ajung sa merg la film atat de des incat sa epuizez filmele!
Foto: dansssworl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu