miercuri, noiembrie 25

2012


Aici trebuia sa fie postul meu despre filmul pe care l-am vazut aseara, insa, nu stiu cum am reusit, dar atunci cand am pus imaginea nu a mai ramas nimic din ce am scris. Asa ca am pierdut tot textul. Scrisesem mai multe despre filmul asta, asa ca acum o sa fac rezumatul: aveam asteptari mai mari de la filmul asta, speram sa vorbeasca mai mult despre calendarul maya, speram sa abordeze mai adanc ideea asta, a sfarsitului lumii, probleme de etica, salvam obiecte de arta sau oameni, de exemplu.
Filmul insa se opinteste sa prezinte cum o familie incearca sa isi salveze viata. Se opinteste, pentru ca folosesc o groaza de efecte speciale, extrem de realiste, insa scenariul le face sa para rupte din desene animate: masina merge iar in urma ei drumul se prabuseste, avionul se opreste pe marginea prapastiei iar dupa ce pilotul respira usurat pica in ea… In plus, nici ideea filmului nu e una revolutionara, am mai vazut filme pe tema apocalipsei, doar ca sfarsitul era provocat de un asteroid ce provoca tsunami si undeva prin Marele Canion se facea un buncar in care era salvata o parte din populatie pentru a putea perpetua specia.
Pe la finalul postului pierdut deja cadeam in teoria conspiratiei, era vreo 1:30 cand il terminam, se intelege. Asa ca ma intrebam daca nu cumva am fost avertizati prin acest film. Daca asa va fi? E, asta e, mai devreme sau mai tarziu, toti ne ducem…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu