duminică, octombrie 25

Doghouse


Film englezesc, sange mult, faze scarboase, zombi. Seamana oarecum cu Shaun of the Dead, dar parca asta are ceva mai mult sange si e ceva mai scarbos. Inceputul e unul oarecum clasic, un grup de prieteni pleca in vizita intr-un sat uitat de lume sa-si faca de cap si sa-l inveseleasca pe unul din ei care tocmai divorta. Din nefericire nimeresc in mijlocul unui experiment straniu, ce transformase toate femeile din localitate, care oricum erau majoritare, in niste zombie mancatoare de barbati. Filmul nu poate fi povestit, nu are un fir foarte logic, este aventura lor de-o noapte in incercarea de a parasi cu totii “orasul blestemat”.
Sexism, misoginism, sange, sange, sange, umor negru. Can astea sunt cuvintele care il definesc. Cu siguranta nu e filmul pe care sa il vezi la primele 10 intalniri: daca o sa iti placa, risti sa fii catalogat drept un misogin ratat, daca o sa razi la el – esti clar un caz indezirabil, iar daca ti se vor cere explicatii referitor la primele doua cazuri, mai mult ca sigur nu o sa poti da vreo explicatie, fiindca e greu sa explici filmul sau chiar sa il intelegi. Trebuie sa te uiti la el, fara sa te astepti la nimic special si te va surprinde sigur.
Un film de vazut cu prietenii misogini, doar pentru cei cu stomacul tare. Eu unul ma felicit ca n-am mancat nimic la el, nici macar floricele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu