miercuri, septembrie 30

Playboy de L.A.


Dupa o groaza de vreme am fost iar la film, am nimerit in randul doi, pentru ca ieri nu se mai putea face rezervari online, de, s-a invatat lumea! In plus sala a fost plina, nu am reusit sa ocupam nici un loc mai bun, tot veneau posesorii de drept ai biletelor si ne goneau. Pana la urma am ras mult, din randul doi, e adevarat, dar asta si voiam, indiferent de loc. Filmul, Spread sau Playboy de L.A. pe romaneste (mai bine suna totusi crăcind), a fost extrem de amuzant si cu extrem de mult sex. In afara de sex peste tot si in toate pozitiile, parca ar fi avut si cateva mesaje mai profunde, nu neaparat simultane: visul american (sa ai o  viata luxoasa fara sa faci nimic si sa traiesti pe spinarea altora) e o minciuna si/sau atunci cand ai ajuns la un anumit punct trebuie sa te opresti acolo, sa te multumesti cu ce ai si fiecare nas isi are nasul.
Povestea e simpla, un baiat frumusel isi face veacul pe la petreceri de fite unde agata si f… tot ce prinde. Cand sa zici ca l-a prins pe Dumnezeu de ambele picioare, i se pune pata pe alta, care pana la urma se dovedeste a fi varianta lui feminina, o intretinuta care ii pune capac si saracu băiet ajunge pana la urma sa ramana cu o broasca. La propriu. Ceea ce mi s-a parut de-a dreptul dezolant pentru un film american. Variantele acestui sfarsit incredibil sunt doua: fie criza i-a adus pana si pe scenaristii americani mai aproape de realitate si nu mai construiesc fantasmagorii, fie va aparea si partea a doua, in care el ia si fata si banii.
Filmul e de ras si atat. Poate aia micii mai invata o pozitie nou, apropo, filmul e interzis sau nerecomandat sub 15 ani, ceva de genu’. E totusi un film la care sa mergi sa te relaxezi dupa o zi de sfarsit de luna ca sa uiti de nebunie la serviciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu