joi, iulie 30

The Hangover (2009)

Aseara am fost la film, la Marea Mahmureala (The Hangover) la Multiplex, ca de, e miercuri si doua bilete costa 14 lei. Problema a fost ca a fost extrem de greu sa gasesc un film care sa-mi placa. Initial am vrut sa mergem la CinemaPro, ca de, e in centru, e mai aproape, pot sa parchez linistit la fantana de la Universitate. Din pacate doar Harry Po(l)tter aici. Asa ca am ales sa ma ducin mallul din Vitan, nu de alta, dar am card valabil la cele doua cinematografe si pot sa imi aleg locurile. Asa ca ma pun sa aleg din vasta oferta de filme care ruleaza saptaman asta: Transformers, Harry Potter si Printul Semipur, Inamicii publici, Coco Chanel, Curtezana, Repo! The Genetic Opera, Ice Age, Che: Partea 1 – Argentinianul, Hai! Ne batem! (superba traducerea si adaptarea titlului filmului Fighting!), Brüno (nu am vazut Borat, nu vreau sa vad Brüno, consider totusi cinematografia o arta, asa ca prefer sa nu fac compromisul asta), Numere fatale (cred ca o sa ajung la asta, par interesant, desi tema e cam fumata), Secret de familie, Hannah Montana, Inju, bestia din umbra, Jocuri la nivel inalt. Sincer, niciunul din astea nu parea prea interesant dupa nume si nici sinopsisurile nu au resuit sa ma atraga. Poate doar Numere fatale, dar voiam ceva mai usurel, mai de ras. Asa ca am ales Marea Mahmureala. Asa ca ma apuc sa fac frumoasa rezervare, pentru ora 20:30. Nu mai sunt locuri disponibile pentru aceasta ora. Ei bine, asta e, mergem la filmul de 22:30 care mereu incepe la 23.
Inainte sa plec la film, hai sa caut trusa de prim ajutor, nu de alta, dar azi am fost sa fac revizia si ITP-ul. Stiam de saptamana trecuta ca au truse omologate RAR in Selgros, dar cu data fabricatiei 2008, ceea ce insemna ca mai avea doar 2 ani, asa ca atunci nu am luat. Si am luat vreo 3-4 benzinarii la cautat, toate cu truse de prim ajutor frumos colorate, dar neomoloagate RAR. Ubercool! Fac imprudenta sa ma duc in Baneasa la Carrefour, unde nu au truse de prim ajutor, de nici un fel. Si la noua si un pic seara pornesc din Carrefour Baneasa spre Mall Vitan. Fac vreo jumatate de ora de la Carrefour pana la noul pasaj gropanul de la Baneasa. Evident am ajus pe la zece si un sfert la casa, rezervarile fusaserea anulate, iar eu nu aveam trusa de prim ajutor pentru ITP. Cand am auzit ca au fost anulate rezervarile mi-a cazut cerul in cap. Stai sa vezi cum stam noi acum in primul rand. Din fericire fata de la casa mi-a dat locuri pe ultimul rand, destul de central, mai bune decat cele pe care le-am rezervat chiar.
Filmul a fost o comedie usoara, cu extrem de multa sexualitate si personaje tampite care prin tampenia lor starnesc rasul. Deloc siropos, cu ceva lovituri si busituri, cu situatii neasteptate. Filmul a fost extrem de bine venit, fiindca tocmai am aflat ca un bun priten de-al meu se insoara vara viitoare, iar actiunea filmului petrece in preajma unei nunti, iar mirele dispare subit, in Las Vegas, une plecase sa se destrabaleze la petrecerea burlacilor. Pacat ca nu a fost si inconsientul care se insoara sa facem putina caterinca si dupa film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu