duminică, aprilie 5

Ghost Town (2008)


Cred că de anul trecut nu am mai vazut niciun film la calculator. Prea puţin timp să stau să caut un film, prea obosit să rezist în pat două ore să mă uit la un film. Aşa că am preferat să ma duc miercurea la Orange Film, acolo nu puteam să adorm in scaun.
Azi, în sfârşit am văzut un film acasă: Ghost Town, o comedie romantică cu un subiect nu extrem de complicat. Un stomatolog urâcios, dr Pincus, după ce “aproape moare” în timpul unei operaţii  are capacitatea (ghinionul) să vadă spiritele ce mai au de rezolvat câte ceva pe lumea asta şi nu pot trece “dincolo”.
Unul din cei ce îl bântuie, pentru a-l ajuta să treacă “dincolo”, este chiar un vecin de-al stomatologului.  Dr. Pincus  nici nu ştia de existenta acestuia, care începe să facă tot posibilul pentru ca sotia sa să nu se căsătorească cu actualul ei partener, un avocat angajat în diverse acte caritabile. Şi de aici începe toată nebunia din viata uraciosului stomatolog, care, intrăgostit de vecina lui/văduva celui ce îl bântuie, renunţă la atitudinea sa faţă de ceilalti.
În concluzie, Ghost Town e un film light, numai bun de vazut după o duminică plină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu