luni, aprilie 20

Do svidania Last.fm…Gata, s-a terminat cu muzica gratis dupa gen. Cel putin la Last.FM, fiindca de acum inainte te cost 3 ceva pe luna. 3 ceva, fiindca poti sa optezi in ce moneda sa faci plata pe PayPal. Si, cum e cazul meu, care am cont in lei am de ales sa fac plata in dolari SUA, Euro sau Lire Sterline. Si cum cele 3 monede nu au aceeasi paritate si eu din contul de lei pot plati cu PayPal in orice moneda acceptata de comerciant, pot sa salvezi cativa centi platind in dolari, fiind cel mai mic curs.

Dar, pana la urma, de ce sa paltesc, ca doar sunt roman si imi plac lucrurile gratis? Asa ca, fara mari eforturi, nici macar nu a fost nevoie sa apelez la cel mai bun si fidel prieten, Google, mi-am adus aminte ca interesandu-ma cu cateva zile inainte de afacerile online alte celor din Pro, Antena si Realitatea-Catavencu am descoperit cu placuta surprindere ca exista 16 radiouri Pro online: ProFM, ProFM Dance, InfoPro, ProFM Campus Regie, ProFM Campus Cluj si ProFM Campus Mures iar restul exclusiv radiouri online, orientate pe genuri muzicale: alternative, black, classic, gold, ’80’s, ’90’s, love, sofa, reggae, rock, r’n'b, latino, jazz, oldies, chill out si ProFM RO, care are doar muzica romaneasca.

Asa ca, decat sa platesc 3 dolari (ca de, e moneda cu cel mai mic curs) in fiecare luna, ascul ProFM online, si o sa pot sa imi aleg genul de muzica, asa cum faceam in vremurile cand ascultam Last.FM. Uite ce face criza asta din om… Bine, mai degraba din Last.FM…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu